Sudah berlangganan Lirik via RSS Feed Ke-Email Anda?

Erna Sari Kucing Garong - Lirik Lagu

Erna Sari Kucing Garong | Lirik Lagu Erna Sari Kucing Garong

Kelakuan si kucing garong
Ora kena ndeleng sing mlesnong
Main sikat main embat
Apa sing liwat

Kelakuan si kucing garong
Selalu ngulati sasaran
Asal ndeleng pepesan
Wajah bringasan

Iku contoe wang lanang
Sing sifate kaya kucing garong
Awas kudu ngati-ati
Yen kucing garong lagi beraksi

Sing dadi modal andalan
Kucing ngedengi duit atusan
Yen bli kuat nahan iman
Bisa-bisa jadi berantakan

Lirik Lagu Acak :
Selamat Menikmati Lirik Lagu Erna Sari Kucing Garong


 

Info